Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Zilele Carierei la USAMV Cluj-Napoca, angajatorii caută studenți pentru a-i angaja după absolvire

Peste 500 de studenți de la cele 5 facultăți ale USAMV Cluj-Napoca au participat azi la Zilele Carierei, eveniment în care au fost puși față în față cu viitorii angajatori, firme românești sau internaționale, majoritate din Transilvania.

Dialog între studenți și firme

Consilierul de orientare în carieră în USAMV, Laura Budiu, a explicat că scopul ”Zilelor Carierei” este de a pune față în față studenții cu potențialii angajatori.

”Vrem ca studenții să își dezvolte, din timp, ideea de carieră. Ei primesc informații de la firmele prezente astfel încât pot să își crească șansele de a-și găsi un loc de muncă specializat conform competențelor lor după absolvire. Reprezentanții firmelor au putut dialoga cu studenții noștri despre planurile de viitor și pozițiile profesionale pe care le pot ocupa după finalizarea studiilor, ce posibilități de promovare au. Majoritatea studenților sunt din anii terminali, care au deja o idee spre ce carieră să se îndrepte”, a explicat Budiu.

Firmele prezente la ”Zilele Carierei la USAMV” caută ingineri agronomi, horticultori, zootehniști, medici veterinari sau tehnologi în industrie alimentară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO/VIDEO. Acum, trafic infernal: 5 km de maşini la intrarea în Cluj-Napoca. 4 km într-o oră

Traficul auto este infernal şi la orele amiezii la intrarea în Cluj-Napoca dinspre Baciu şi Zalău. Autovehiculele mai mult stau...

Închide