Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Luptă pe viaţă şi pe moarte în PSD Cluj

După ce au fost excluşi din PSD, primarii din Turda şi Baciu sunt susţinuţi de PSD.

Primarii din Turda şi Baciu sunt susţinuţi de social-democraţii clujeni! Alegaţiile intruşilor sunt irelevante! 

Comportamentul grobian şi limbajul trivial folosit la adresa clujenilor, jurnaliştilor şi colegilor de partid, al intrusului Alexa, mai nou, este însoţit şi de o joacă de-a alba neagra cu aleşii PSD.

“Să forţezi excluderea primarului PSD din Baciu, liderul uneia dintre cele mai mari comune din România şi să jigneşti timp de o săptămână, în fiecare zi, primarul din Turda, municipiul campion în accesarea fondurilor europene la nivel national, este o dovadă de nebunie politică.

Apoi, să dizolvi în plină campanie electorală, conducerea organizaţiilor din Cluj-Napoca, Câmpia-Turzii, Turda, Huedin şi alte comune (în care PSD a obţinut un scor electoral bun) este un act de sabotaj politic în plină campanie electorală.

Prin urmare, îi somez pe cei trei intruşi cocoţaţi nestatutar în fruntea PSD Cluj să înţeleagă că orice excluderi şi schimbări în filială, în perioada de campanie electorală sunt lipsite de logică şi de legitimitate politică, deciziile fiind luate fără consultarea CEX-ului judeţean!” a declarat deputatul Horia Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
INFP: Val de cutremure în România. Trei seisme într-o singură dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs în această dimineață, în Vrancea. Seismul a fost...

Închide