Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Tânără născută în județul Cluj, își caută familia pierdută la naștere

O tânără cu origini din Baciu dar stabilită în America, își caută familia biologică. Potrivit puținelor informații pe care le deține, familia ei locuiește undeva în localitatea Baciu.

,,Salutări din AMERICA

Cu ceva timp în urmă, am început căutarea familiei mele biologice aici, dar datorită puținelor informații detinute, nu am reușit să-i găsesc. Recent am descoperit noi detalii, care sper din suflet să ajute. Numele meu românesc a fost LĂCĂTUȘ MARIANA, m-am născut la Arad, pe data de 23 Aprilie 1990.
Numele mamei mele biologice era LĂCĂTUȘ GOSPODINA, de origine din localitatea BACIU, Județul CLUJ. În perioada adopției mele, mama trăia în concubinaj cu ROSTAȘ Firiel sau Fibiel undeva în județul Arad. Doresc foarte mult să contactez rudele din partea mamei din Comuna BACIU, cu speranța că ei știu cum să ajung la ea. Aștept cu mare nerăbdare vești. Vă rog foarte mult să DISTRIBUIȚI anunțul meu. Mulțumesc tuturor”, a scris tânăra pe grupul The never forgotten Romanian children.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Spitalul Regional din Cluj a primit undă verde din partea Camerei Deputaților

Astăzi, marți, 15 februarie, în cadrul plenului Camerei Deputaților, a fost adoptat legea pentru contractul de finanțare a Spitalului Regional...

Închide