Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

O viitoare poliţistă are nevoie de ajutor. Un accident o ţine pe tuşe un an. Caută un loc de muncă provizoriu

O proaspătă absolventă a Şcolii de Poliţie din Cluj a suferit un accident în timpul probelor sportive susţinute în cadrul examenelor de absolvire şi, din acest motiv, n-a reuşit să le încheie. Astfel, ea trebuie să aştepte un an ca să le poată susţine din nou. Între timp, trebuie să-şi caute de lucru ca să se poată întreţine.

“Rog ajutor ! O elevă care a terminat școala acum, in noiembrie, a avut un ghinion, a făcut la probele sportive o întindere musculara și nu și-a putut termina probele . Este nevoită să stea pe tușă un an până va putea să dea din nou probele sportive și apoi va fi polițistă. Trebuie sa lucreze acest an pt că astea sunt condițiile din  familia ei. Toată lumea care a cunoscut-o din școală spune că este o copilă serioasă, harnică și de treabă. Bun ar fi orice loc de muncă, dar și mai bun un job legat de legislație sau pază și ordine publică. Pe de altă parte cred că sunt multe firme care caută tineri serioși. Mă puteți ajuta sa îi găsim ceva ? Mulțumim mult”, scrie un profesor de la Şcoala de Poliţie.

Cei care o pot ajuta pe tânără sunt rugaţi să contacteze Şcoala de Poliţie din Cluj.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

foto: Şcoala de Poliţie Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO/FOTOGALERIE. Acum. Accident înspre Floreşti. Trafic blocat. Salvări şi pompieri

Accident petrecut în aceste momente înspre Floreşti. Traficul este blocat tot, după pod. Trei autoturisme implicate, posibil şi victime. Multe...

Închide