Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Președintele PNL Cluj-Napoca, Dan Tarcea: Mi-aș dori o diferență de 20% în turul 2 între Iohannis și Dăncilă, oamenii să iasă la vot

Președintele PNL Cluj-Napoca, viceprimarul Dan Tarcea, i-a îndemnat pe tineri, dar nu numai, să iasă duminică la vot și să voteze în turul 2 al prezidențialelor cu candidatul liberal Klaus Iohannis care este cel mai bun președinte pe care îl poate avea România. De asemenea, acesta a făcut apel la electoratul USR PLUS, PMP și UDMR să îl voteze pe Iohannis, dacă vor să trăiască într-o țară normală.

”Faceți un exercițiu de imaginație cum ar România fără PSD, ar fi o țară în care nu vom mai avea legi care să favorizeze infractorii, una în care demonstrațiile pașnice nu s-ar încheia cu bătăi și oameni gazați. Ar fi o Românie în care educația ar fi pe primul plan. Trebuie să mergem la vot pentru a scăpa țara de fostul premier Viorica Dăncilă, care ne-a făcut de rușine, a fost creația lui Liviu Dragnea. Dăncilă să iasă de urgență din politică”, a spus Tarcea.

Acesta și-ar dori ca în turul 2 al alegerilor să fie o diferență de 20% între cei doi candidați și Klaus Iohannis să câștige iar pe Cluj să fie mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. UPDATE Accidentul de pe Centura Vâlcele – Apahida – Cluj. Doi şoferi la spital

Polițiștii clujeni informează că accidentul rutier pe DN Varianta Ocolitoare Cluj Nord Est – Vâlcele - Apahida a fost provocat...

Închide