Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

FOTO. Klaus Iohannis prezent la baza militară din Câmpia Turzii

Președintele României, Klaus Iohannis a fost prezent astăzi la baza militară din Câmpia Turzii și a stat de vorbă cu cadrele medicale despre avioanele din dotare.

,,Am vizitat astăzi baza aeriană din Câmpia Turzii unde am discutat foarte aplicat despre capacitățile tehnice și pregătirea aeronavelor din dotarea armatei noastre. Avem rezultate concrete ale modernizării Forțelor Aeriene și Terestre, începute odată cu acordul politic pe care l-am inițiat, de alocare a 2% din PIB pentru Apărare. Contextul actual de securitate din vecinătatea noastră dovedește că aceste măsuri erau necesare. Suntem hotărâți să continuăm dezvoltarea și modernizarea structurilor noastre militare, conform angajamentelor asumate în cadrul NATO. Vom menține eforturile strategice pentru garantarea integrității teritoriale și securitatea cetățenilor, precum și pentru acordarea de sprijin statelor aliate și partenere”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Se modifică valabilitatea certificatului verde începând de astăzi

Noi norme pentru certificatul digital al UE privind Covid, intră în vigoare din data de astăzi, 1 februarie. Comisia Europeană...

Închide