Ultima actualizare: ieri, 12:48
Locale

Primul strat de asfalt DJ 108N (DJ 108C) Aghireş-limită Sălaj

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj anunţă că a fost finalizată aşternerea primului strat de asfalt pe un drum judeţean care leagă judeţele Cluj şi Sălaj.

“Consiliul Județean Cluj a finalizat așternerea primului strat de asfalt, cel de binder, pe drumul județean 108N (DJ 108C) Aghireş – limită cu județul Sălaj. Investiția vizează un sector în lungime de 2,8 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 2+800.

Lucrările de reabilitare și modernizare derulate de forul administrativ județean au presupus intervenția pe toată lungimea acestui sector, în profunzimea drumului, începând de la fundație şi se vor finaliza cu așternerea a două straturi de asfalt, binder şi strat de uzură, cu inserție de material geocompozit antifisură. De asemenea, vor mai fi realizate și acostamente, șanțuri, rigole și podețe, racordări cu drumurile laterale, accese la proprietăți, proiectul urmând să se încheie prin executarea lucrărilor de marcaje şi semnalizare rutieră.

Importanța reabilitării și modernizării acestui drum județean este dată de faptul că acesta asigură o legătura directă și facilă între județele Cluj şi Sălaj, cu efecte pozitive în ceea ce privește dezvoltarea economico-socială a întregii zone”, informează CJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ministerul Sănătăţii a depus cererea de finanţare pentru Spitalul Regional de Urgenţă Cluj

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a anunţat, azi, că Ministerul Sănătăţii a trimis către Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional...

Închide