Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Maşină în flăcări pe Făget. Şoferul ar fi făcut infarct la volan

Maşină în flăcări pe Făget. O maşină a luat foc în această seară pe strada Sfântul Ion din Făget. Din primele verificări, se presupune că şoferul ar fi făcut infarct la volan şi ar fi ieşit de pe carosabil, după care autoturismul s-a aprins.

La faţa locului au ajuns echipaje SMURD care l-au preluat pe şofer şi echipaje de pompieri care au lichidat incendiu.

Se presupune că şoferul ar fi suferit un infarct la volan, el fiind transportat la UPU pentru investigaţii.

Pompierii au intervenit

Pompierii clujeni au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism pe strada Sfântul Ion, din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 19.10 și pentru a acorda primul ajutor proprietarului căzut inconștient în afara autoturismului. Pompierii sosiți la locul incendiului au găsit bărbatul de cca 65 de ani, întins pe carosabil, la cca 10 m de mașina care ardea și care devenise inconștient în momentul în care a ieșit din autoturism și și-a văzut mașina cuprinsă de flăcări.
Pompierii au evaluat semnele vitale ale bărbatului, au găsit că acesta era inconștient, dar respira, astfel încât l-au pus în poziția laterală de siguranță, s-au asigurat că nu-i sunt obstrucționate căile aeriene și i-au asigurat un flux de aer constant dintr-unul din aparatele lor de respirat.
În acest timp a fost desfășurat dispozitivului pentru stingerea incendiului și au fost lichidate flăcările care cuprinseseră înainte de sosirea pompierilor întregul autoturism. Acestea au fost stinse în cca 15 minute, iar un echipaj SAJ, solicitat de către pompieri din primele momente în care au sosit la locul evenimentului, a consultat bărbatul și l-a transportat la spital. Din cercetările preliminare se pare că focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.

Sursa VIDEO: Dan Poptelecan – Info Trafic jud. CLUJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un bărbat din Cluj şi-a bătut fosta soţie, în faţa fiului. Poliţia l-a reţinut

Un bărbat din Cluj şi-a bătut fosta soţie, în faţa fiului. La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii de proximitate...

Închide