Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Și-a văzut factura de gaze și a făcut infarct, l-a salvat soția

Un bărbat din Brăila a făcut infarct în momentul în care a văzut factura la gaze. Soția acestuia a fost cea care i-a salvat viața sunând la 112.

Chiar dacă consumase doar de două ori mai multe gaze în luna decembrie față de luna noiembrie, acesta a a primit o factură mai mare cu 1800 de lei.

“Va scriu in legătura cu factura de gaz primita ieri. Este de speriat, în sensul că, pentru un consum aproape dublu față de luna noiembrie, s-a emis acum o factură de 10 ori mai mare. Vă dau exemplul meu, pentru un consum de 91 metri cubi luna trecuta s-au plătit 283 de lei, iar acum, la 190 de metri cub trebuie să plătesc 2.000 de lei. Cum să plătesc eu această sumă, să fac rată la bancă? Dar lunile viitoare? Ce ne așteaptă?“, a povestit bărbatul pentru InfoBrăila.ro.

Soția a fost cea care a chemat ajutoarele.

“Soția mea a chemat Salvarea, că mi s-a făcut rău când văzut. Noi murim de foame în casă și ăștia își bat joc de noi! Medicii mi-au zis că am făcut infarct de supărare. Noroc că m-au dus la spital și mi-au dat ceva care a dizolvat, nu știu eu exact, dar mi-au zis să mă feresc de supărări. Cum să mă feresc de nenorocirea care se abate peste noi în fiecare zi?!”, a mai povestit bărbatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șofer român a omorât 3 persoane în Marea Britanie, în timp ce se uita pe un site de întâlniri

Un şofer român care a produs un accident rutier în Marea Britanie în urma căruia au murit 3 persoane şi-a...

Închide