Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, și fostul baschetbalist Ghiță Mureșan, cetățeni de onoare ai județului Cluj

Antrenorul echipei de fotbal CFR 1907 Cluj, Dan Petrescu, și fostul mare baschetbalist, Ghiță Mureșan, au fost făcuți azi Cetățeni de onoare ai județului Cluj – ”Clujean de onoare”, titlul fiind acordat de Consiliul Județean Cluj pentru promovarea Clujului pe plan național și internațional prin rezultatele sportive obținute.

”Înmânarea diplomelor şi a însemnelor distinctive pentru Dan Petrescu și Ghiță Mureșan urmează să aibă loc în cadrul unei ceremonii publice organizate anul viitor de către Consiliul Județean Cluj”, au declarat pentru portalcj.ro reprezentanții CJ Cluj.

Dan Petrescu, alintat ”Bursucul”, a jucat la mai multe echipe de fotbal, vârful carierei fiind atins la Chelsea Londra, iar ca antrenor, a antrenat, printre altele, echipa rusă Kuban Krasnodar.

Ghiță Mureșan, zis ”Big Ghitza”, a jucat baschet la ”U” Cluj și s-a transferat în NBA, unde a jucat la Washington Bullets.

Sursa foto: Stiridecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tarife de taxi majorate maximum cu 70 de bani la Cluj-Napoca, de săptămâna viitoare. Vă convine?

Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat azi în ședință majorarea tarifelor de taxi cu maximum cu 70 de bani, de la...

Închide