Ultima actualizare: 8.2.2024
Sport

CFR Cluj, Dan Petrescu vrea doi jucători noi la echipă

CFR Cluj caută să își consolideze lotul după ce au reușit calificarea în grupele Europa League.  Potrivit Ziare.com, CFR Cluj negociază cu doi jucători de la KuPs, echipă eliminată anul acesta de clujeni în play-off-ul Europa League.

Potrivit surselor PortalCJ, echipa de fotbal CFR Cluj negociază în momentul de față cu doi jucători tineri pentru a putea umple golul lăsat de jucătorul Mihai Bordeianu astfel că jucătorii pe care a pus ochii Dn Petrescu sunt  Nana Boateng și Nigerianul Usman Sale.

Nana Boateng este un ghanez în vârstă de 26 de ani cu o cotă de piață de 300.000 euro, conform transfermarkt. Boateng a început fotbalul în Ghana, apoi a fost luat de academia lui Manchester City unde a petrecut cinci ani.

Nigerianul Usman Sale (25 ani), cotat la 200.000 euro, a impresionat prin viteza sa. Acesta a evoluat de-a lungul carierei doar la două formații: Viking (Norvegia) și KuPs (Finlanda).

Reamintim cititorilor faptul că CFR cluj se va întâlni cu CSKA Sofia joi de la 19:00 pentru a disputa prima rundă din competiția Europa League.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Sport
CFR Cluj a câștigat în fața FCSB și se distanțează în fruntea Ligii I

CFR Cluj a câștigat în fața FCSB și se distanțează în fruntea Ligii I. A fost o victorie la limită,...

Închide