Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Crima din Muncel – detalii cumplite. Bătrâna de 90 de ani, violată înainte de a fi sufocată cu o pungă

Crima din Muncel . Detalii cumplite ies la iveală în cazul crimei din localitatea Muncel, comuna Câțcău, unde o bătrână de 90 de ani a fost găsită decedată.

Jurnaliștii de la Monitorul de Cluj au obținut detalii înfiorătoare din ancheta procurorilor. Potrivit acestora, criminalul, un tânăr de 19 ani, în stare avansată de ebrietate, și-a violat victima cu degetele, după care a sufocat-o cu o pungă. El şi-ar fi recunoscut fapta iar acum riscă ani grei în închisoare.

Descrierea scenei – Crima din Muncel

“Hălmăgian a mers la casa vecinei sale, în cursul nopții și a ”desfiletat” siguranța din panoul Electrica, lăsând casa fără energie electrică. Ulterior, mai spun procurorii, agresorul a pătruns în casa victimei pe un geam, și a a lovit-o pe femeie cu pumnul în zona capului, aceasta lovindu-se la cap, în cădere, de tocul unei uși. În prima fază, femeia și-a pierdut cunoștința iar criminalul a încercat să o violeze. Scenele descrise de procurori sunt înfiorătoare și atestă instabilitatea mintală a criminalului. Hălmăgian a încercat să își violeze victima aflată în stare de inconștiență, da nu a putut, pentru că nu a avut erecție, fiind sub influența băuturilor alcoolice. La autopsie, medicii legiști din Cluj susțin că femeia a fost sodomizată cel mai probabil, de agresor, care și-a folosit degetele.

La un moment dat, victima s-a trezit și a fost atacată din nou de criminal, care a o lovit-o cu un par în cap, fapt ce i-a provocat o fractură craniană. Ulterior, Hălmăgian a luat o pungă și și-a sufocat victima”, precizează Monitorul de Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tramvaiul lui Moș Crăciun va circula de joi la Cluj-Napoca

Spre bucuria copiilor, incepand cu data de 05 decembrie, tramvaiul lui Mos Craciun va fi prezent pe strazile orasului Cluj-Napoca....

Închide