Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Primul ghid anti-risipă din România se lansează la Cluj

Organizația Food Waste Combat aniversează proiectul de educație și banca de alimente. Odată cu aniversarea, va avea loc și lansarea primului ghid anti-risipă alimentară, conceput de echipă și dedicat publicului larg. Evenimentul va avea loc duminică, 8n decembrie, la restaurantul Stradale din Cluj-Napoca, începând cu ora 12:00 și va cuprinde o serie activități educative și interactive, la care intrarea este liberă.

Publicul larg va avea parte de o demonstrație din toate activitățile dezvoltate, cum ar fi atelierele de educație sustenabilă din școli și companii, dialog cu echipa Băncii de alimente, noul ghid anti-risipă de hrană și degustare cu vânzare de la partenerii Food Waste Combat.

Târg de produse locale și naturale

Programul evenimentului va fi între orele 12:00-17:00 și va cuprinde ateliere educative deschise și interactive, detalii despre activitatea băncii de alimente, un mic târg de produse locale și naturale, dar mai ales lansarea ghidului. Acesta a fost testat de influenceri locali care au răspuns pozitiv unei provocări: să încerce să adopte pentru o săptămână câteva obiceiuri anti-risipă din noul ghid și să povestească în cadrul evenimentului despre impactul provocării. Lansarea ghidului și celelalte activități sunt deschise publicului larg și oricui dorește să știe mai multe despre proiect.

“Ziua aniversară Food Waste Combat prezintă tuturor celor interesați cele mai relevante și de impact activități și materiale dezvoltate de noi în cadrul campaniei pentru combaterea risipei de hrană. Vom prezenta și rezultatele băncii de alimente și planurile noastre de viitor. E practic, un eveniment care va fi nu doar plăcut, dar și foarte util publicului ce ni se alătură”, a spus Camelia Gui, coordonator Food Waste Combat si Banca de Alimente Cluj.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Crima din Muncel – detalii cumplite. Bătrâna de 90 de ani, violată înainte de a fi sufocată cu o pungă

Crima din Muncel . Detalii cumplite ies la iveală în cazul crimei din localitatea Muncel, comuna Câțcău, unde o bătrână...

Închide