Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTOGALERIE. Accident în Dej. Trei răniţi la spital. Descarcerarea, la faţa locului

Un accident rutier a avut loc în Dej, în care au fost implicate două autoturisme. Conducătorul unui autoturism care circula dinspre Dej spre Bistrița nu a adaptat viteza în curbă ușoară la dreapta, pe carosabil umed, a pierdut controlul direcției şi a derapat trecând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. Ambii conducători auto și un pasager din autoturismul care a provocat accidentul au fost transportați la Spitalul Dej, conștienți, informează IPJ Cluj.

“O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs pe str. Bistriței din Dej, în jurul orei 14.40.La locul accidentului a oprit pentru acordarea primului ajutor persoanelor implicate în accident un echipaj al SAJ Bitrița-Năsăud. Pompierii au găsit la locul evenimentului două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Au fost consultați și transportați la spital pentru investigații suplimentare, din primele evaluări se pare cu afecțiuni ușoare”, informează ISU Cluj.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un TIR a rupt 3 stâlpi de curent. Atenţie, drum cu gheaţă!

Un TIR a rupt trei stâlpi de curent la intrarea în Gârbou dinspre Aghireş. Din primele informaţii rezultă că porţiunea...

Închide