Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Campania Umanitară de Crăciun a CERT-Transilvania. Se merge cu mașini 4X4 la 130 de familii din Munții Apuseni

130 de familii cu o situație materială precară, bătrâni singuri precum și 90 de copii care locuiesc în inima Munților Apuseni vor primi și în acest an, sprijin în pragul sărbătorilor de Crăciun, din partea Asociației CERT Transilvania.

”Pentru al XI-lea an consecutiv, luna decembrie este dedicată de către voluntarii CERT-Transilvania colectării și distribuirii de bunuri alimentare și nealimentare pentru cei cu care soarta a fost mai puțin darnică. Timp de o lună, vom aduna in cămara CERT necesarul de bunuri alimentare precum făină albă, mălai, zahăr, orez, fasole, paste, fructe, ulei, conserve și articole de igienă , iar pentru cei mici, în sacul Moșului CERT se vor pregăti cadouri de Crăciun cu rechizite, jocuri, jucării, dulciuri și fructe”, au anunțat reprezentanții CERT.

Renii 4×4 vor porni la drum în dimineața zilei de 14 decembrie, încărcați cu bucurie și speranță iar acțiunea se va încheia duminică, 15 decembrie odată cu livrarea ultimului pachet către beneficiarul său.

Unde să se adreseze clujenii?

Pentru donații în produse și ajutor în pregătirea pachetelor, clujenii sunt rugați să îl contacteze pe Dan Jecan, tel: 0722.749.794. Donații în bani pot fi făcute în contul asociației deschis la Banca Transilvania, IBAN : RO36BTRL01301205109280XX, cu mențiunea “Campania umanitară de Crăciun”.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. Accident în Dej. Trei răniţi la spital. Descarcerarea, la faţa locului

Un accident rutier a avut loc în Dej, în care au fost implicate două autoturisme. Conducătorul unui autoturism care circula...

Închide