Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

FOTO&VIDEO Bătaie de joc! Spectacolul Kings on Ice s-a amânat! Mii de clujeni au fost ținuți în frig la porțile BT Arena

Mii de clujeni sunt ținuți în frig în această seară la porțile BT Arena înaintea spectacolului de balet pe gheață Kings on Ice. Publicul trebuia să intre de la ora 18 la spectacolul care era programat să înceapă la ora 19, dar nici după o jumătate de oră organizatorii nu i-au lăsat înăuntru, astfel că oamenii, mulți însoțiți de copii, au început să vocifereze și să bată în ușile de la intrare.

Din primele informații, se pare că au probleme tehnice cu gheața, iar după o jumătate de oră publicul a fost anunțat că spectacolul Kings on Ice s-a amânat pentru duminică dimineață de la 9,30!

Consilierul local Corina Croitoru, prezentă la coadă în fața BT Arena, a declarant că nu problema tehnică a fost cu adevărat problema care a înfuriat cetățenii, ”ci faptul că nu s-a comunicat în timp util existența unei probleme”.

”De orice natură ar fi fost ea, oamenii ar fi înțeles. Inerția agenților de securitate și, mai ales, tăcerea zambitoare a voluntarilor au iritat, pe bună dreptate, familiile venite cu copii mici, care au așteptat mai bine de o jumătate de oră în frig. Un spectacol de neuitat…”, a spus aceasta.

Kings on Ice este cel mai grandios show de patinaj artistic din lume , în frunte cu Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin Marton.

Pentru spectacolul de la Cluj-Napoca, 20 de artiști cu peste 70 de medalii la competiții mondiale și europene, au pregătit o nouă serie de numere şi demonstraţii puse în scenă de nume consacrate ale patinajului internaţional.

Cine sunt patinatorii?

Evgeni Plushenko s-a născut la Dzhamku, Rusia și este cel mai cunoscut patinator la momentul actual. Are la activ 50 de premii printre care: 3 medalii olimpice de aur (2002, 2006, 2010), fiind de 4 ori câștigător al competitiei Grand Prix, de 5 ori campion european, de 7 ori castigatorul Campionatului National de Patinaj din Rusia și primul patinator care a efectuat saritura cu cvadruplu toe loop – triplu toe loop – dublu loop.

Adelina Sotnikova s-a născut la Moscova și este campioană olimpică la patinaj artistic feminin la Soci în 2014, fiind și de 4 ori campioană la Campionatul Național din Rusia. Ea mai are la activ o medalie de argint la Jocurile Olimpice de Iarnă, 2 medalii de argint la Jocurile Olimpice europene, 5 medalii la Grand Prix și nenumărate premii la etapele de juniori.

Alexander Viktorovich Smirnov și Yuko Kawaguti sunt patinatori pereche de 2 ori olimpici la Jocurile Olimpice Europene din 2010 și 2015. Au la activ 2 medalii olimpice de bronz în 2009 și 2010, 2 medalii de bronz la finalele Grand Prix și sunt de 3 ori campioni la Campionatul Național din Rusia.În 2015 au devenit prima pereche de patinatori din istorie, care a reușit să facă două sărituri cvadruple cu aruncare.

De la gala Kings On Ice nu va lipsi laureatul premiului Emmy, Edvin Marton, care va cânta cu a sa vioară Stradivarius.

 

UPDATE/ Organizatorii au anunțat că spectacolul s-a amânat din cauza întârzierii realizării patinoarului de către firma de producție din Ungaria!

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbatul rănit, care are nevoie de sânge, e șeful Secției 6 Poliție Rurală Florești

Bărbatul rănit grav in accidentul din această dimineață, Florea Daniel, și care are nevoie de sânge este polițist, șeful Secției...

Închide