Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Bătaia cu macete din Cluj a ajuns la Gherla. Trei huligani au fost arestaţi

O instanţă clujeană a dispus arestarea a trei dintre huliganii care, luna trecută, s-au bătut cu macete în faţa unui local de pe strada Dâmboviţei din Cluj-Napoca.

Surse judiciare au declarat pentru www.portalcj.ro că instanţa a dispus vineri înlocuirea măsurii controlului judiciar în cazul celor trei cu arestarea preventivă, deoarece cei în cauză mai au un dosar penal în care, de asemenea, erau sub control judiciar şi au încălcat măsurile stabilite.

Pe 10 noiembrie, 7 bărbaţi s-au bătut cu macete, cuţite şi cu lacrimogene într-un local, după care bătaia a continuat în stradă.

Aceleaşi surse judiciare au spus pentru www.portalcj.ro că bătaia a fost între două clanuri, unul de romi de la Pata Rât şi unul din Mărăşti, „Groapă”.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie au identificat, depistat şi reţinut şapte bărbaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Bărbaţii cu vârste cuprinse între 22 şi 36 de ani, din Cluj-Napoca, Floreşti şi Iara, au fost implicaţi, duminică, într-o altercaţie într-un local public de pe strada Dâmboviţei din Cluj-Napoca. Scandalul ar fi continuat şi pe stradă, în zona localului, context în care parbrizul unui autoturism parcat a fost distrus. Pentru aplanarea conflictului, la faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliţie, precum şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Ulterior, patru din cele şapte persoane au primit control judiciar, iar celelalte 3 au fost puse în libertate după expirarea reţinerii”, a informat, la acea dată, IPJ Cluj.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO Bătaie de joc! Spectacolul Kings on Ice s-a amânat! Mii de clujeni au fost ținuți în frig la porțile BT Arena

Mii de clujeni sunt ținuți în frig în această seară la porțile BT Arena înaintea spectacolului de balet pe gheață...

Închide