Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Primărița Chinteni: Castraveții murați, produsele de igienă feminină, servețele umede nu au ce căuta în rețeaua de canalizare!

Primarul comunei Chinteni, Lucia Suciu, a făcut azi un apel la cetățenii localității să aibă grijă ce aruncă în rețeaua de canalizare.

”Având în vedere faptul că, în urma intervenției la una dintre stațiile de pompare care deservesc sistemul centralizat de canalizare a apelor uzate menajere al localității Chinteni , s-a constatat că mulți dintre dumneavoastră folosesc într-un mod total greșit sistemul de canalizare, deversând deșeuri care ar trebui să se regăsească la deșeurile menajere, prin prezenta, vă atragem atenția asupra necesității încetării, cu orice preț, a unui astfel de comportament. Rezultatul a fost înfundarea stației de epurare. Apelăm la bunăvoința dumneavoastră și vă rugăm să dăm dovadă de multă responsabilitate și bun simț pentru ca pe viitor să nu ne mai confruntăm cu astfel de situații. Castraveții murați, produsele de igienă feminină, servețelele umede sau textilele nu au ce căuta în rețeaua de canalizare!”, a spus Suciu.

Primarul a reamintit că este vorba de o rețea de canalizare abia pusă în funcțiune, pentru a cărei realizare comuna Chinteni a făcut eforturi financiare considerabile și de care trebuie să beneficieze toți locuitorii.

”Nu dorim sub nici o formă să se ajungă la imposibilitatea funcționării stației de epurare, dat fiind faptul că ne-ar fi imposibilă achiziționarea unei noi stații marca WILO”, a conchis Lucia Suciu.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Crosul SPEEDirușilor la Târgul de Crăciun 2019 Cluj-Napoca

Mai sunt doar câteva zile în care cei curioși pot descoperi misterele Târgului de Crăciun din Piața Unirii, iar distracția...

Închide