Ultima actualizare: azi, 17:00
Locale

Crosul SPEEDirușilor la Târgul de Crăciun 2019 Cluj-Napoca

Mai sunt doar câteva zile în care cei curioși pot descoperi misterele Târgului de Crăciun din Piața Unirii, iar distracția continuă pe patinoar și în carusel, la fel și jocurile pregătite de Beard Brothers în fiecare duminică.

”În 21 decembrie, de la ora 18:00, va avea loc crosul caritabil al SPEEDirușilor, pe un traseu de 1.5 km prin Parcul Central, parcurs de două ori de alergătorii în cursa individuală. În premieră anul acesta, de la 18.30 va fi cursa family, mai scurtă dar la fel de distractivă, așa încât tot familionul să poată ajunge la finish. Kit-ul de alergător presupune o donație de 50 de lei, iar fondurile obținute vor contribui la finanțarea a doua proiecte Beard Brothers: beard mobile și ambulanța socială. Înscrierea și predarea kiturilor va avea loc în 20 decembrie la căsuța de lângă scenă, în intervalul 15:00 – 17:30. Mai multe detalii sunt în regulamentul concursului”, au anunțat organizatorii.

Ținutele recomandate sunt cele de Moș Crăciun sau spiriduș, însă sunt bineveniți și renii, elanii, cutiile de cadouri, globurile sau brazii care doresc să alerge la cros.

Telefonul lui Moș Crăciun

Căsuța lui Moș Crăciun are ușile deschise între 16.00 și 20.00 pentru cei care vor să își exerseze abilitățile artistice sau să joace jocuri de societate. Poveștile la Gura Sobei au un farmec aparte la poalele bradului mare. Cei care nu au terminat pregătirile de sărbători pot da fuga la Căsuța Chițiburșuri pentru cadouri unicat, dichisuri și decorațiuni, dar și o ediție limitată de obiecte personalizate cu reni și oameni de zăpadă.

Prichindeii care nu și-au scris încă scrisorile, mai pot să își spună dorințele vorbind direct cu spiridușii, la Telefonul lui Moș Crăciun, în fiecare zi intre orele 16.00 și 18.00 până în 22 decembrie, sau îl vor putea întâlni pe Moșul în căsuța lui din Târg sau în Tramvaiul decorat de sărbătoare.

Serile vor fi ca și până acum, muzicale, pe scenă urcând atât artiști cunoscuți, cât și  tineri la început de carieră. În 21 decembrie, de la 20.00, vocea caldă a lui Ducu Bertzi va suna ca o invitație de a ne aduna împreună de Crăciun, iar în a doua zi de Crăciun, Narcisa Suciu va fi pe scenă pentru a-i colinda pe clujeni.

Revelion cu Familionul

Clujenii întâmpină împreună Anul Nou, cu un spectacol energizant pregătit de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca pentru noaptea dintre ani. Concertele încep în Piața Unirii la ora 22:00, cu trupa Datina, iar la 22.50 vor urca pe scenă DJ Project. După spectacolul de artificii din Piața Avram Iancu de la miezul nopții, petrecerea continuă în Piața Unirii cu Arpy & Zip Band și va încheia povestea Târgului de Crăciun de anul acesta.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Frăția Bacilor Ardeleni a deschis primul magazin de brânzeturi în Cluj-Napoca

Frăția Bacilor Ardeleni, parteneriatul de tip lanț scurt, lansat recent la Cluj, care reunește producători locali din Transilvania, pune la...

Închide