Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. 200 de clujeni, blocaţi în Barcelona. Avionul Wizz Air a fost amânat cu o zi

Aproximativ 200 de români, în special clujeni, au fost blocaţi în aeroportul din Barcelona, după ce zborul lor a fost amânat cu o zi de Wizz Air. Românii trebuiau să plece aseară din oraşul spaniol, dar nu li s-a spus motivul și abia la ora 1.00 noaptea au fost trimiși la un hotel. În această dimineață ar fi trebuit să zboare din nou, la ora 11.00. La ora 14.00, pasagerii români susțin că nu știu când o să fie îmbarcați. Sunt supărați, mai ales cei care au copii. O femeie plânge pentru că trebuie să fie la o înmormântare în țară, dar nu știe când va putea ajunge, scrie pe Facebook.

”Zborul Wizz Air W6 3406 de la Barcelona El Prat la Cluj-Napoca, din 4 decembrie a fost reprogramat pentru 5 decembrie deoarece aeronava a trebuit să fie supusă unei verificări tehnice neprevăzute. Pasagerii afectați au fost informați și cazați la hotel și au putut solicita reprogramarea pe un zbor alternativ, rambursarea banilor sau credit Wizz Air în valoare de 120% din suma achitată. Wizz Air își cere scuze pentru orice inconveniente cauzate, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este prioritatea noastră principală”, spune Wizz Air.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

video: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Camion răsturnat într-o prăpastie, intervine ISU și Salvamont Cluj!

Un camion s-a răsturnat în această seară într-o prăpastie adâncă de 15 metri zona Barajului Drăgan, cel puțin o persoană...

Închide