Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO. Mihai Sturzu face mişto de Cluj. Râde în hohote şi imită accentul ardelenesc

Fostul solist al trupei Hi-Q şi deputat român, Mihai Sturzu, face mişto de Cluj şi clujeni. Într-un clip postat pe youtube, pilotul de avioane, pentru că acum s-a angajat la o companie aeriană, râde în hohote şi face misto inclusiv de accentul ardelenesc.

El şi-a început expunerea cu spectacolul cu patinatorul Evgheni Plushenko, când organizatorii n-au reuşit să-i ofere decât “o piscină” şi continuă cu aglomeraţia din oraş, târgul de Crăciun, mirosul de la aeroport, numele cartierelor.

Mihai Sturzu spune că de fapt clujenii se îmbată cu mituri și că n-ar fi adevărat că “e fain la Cluj”.

Vă invităm să-i urmăriți prestația şi să vă spuneţi părerea. Chiar e foarte foarte foarte fain la Cluj sau este vorba despre o invidie bucureşteană la mijloc?

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

2 comentarii

  1. CaliȚ Răspunde

    mare-i frustrarea in sud….da esti simpatic….poate te informezi si tu inainte sa faci teatru ieftin, ca de patinoar s-a ocupat o firma din Ungaria. De ce or fii clujenii de vina nu realizez….Tu oi fii unul dintre aia care vor spitale nu catedrale….adica biserica sa le faca, politicul are alte treburi….

  2. Todoran Valentin Răspunde

    “Ama ” domnu Sturz ,toti ne putem CHIZDI si vorbi de-a p–ea,comentarii deastea sant ca teoria chibritului….dar ori cum Clujul este cel mai fain oras din Ardeal si eu sant mandru si ma simt norocos ca traiesc in apropierea Clujului din mai multe motive care nu are nici un rost sa le enumer acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Unicat! “Sărbători fericite” de la Octavian Goga!

O carte de vizită a lui Octavian Goga (arhiva www.portalcj.ro), din vremea când era ministru de stat, cu o notă...

Închide