Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Momentul când Evgeni Plushenko cade pe gheaţă la Cluj. “Ne-a dezamăgit!”

Momentul când Evgheni Plushenko cade pe gheaţă la Cluj a fost făcut public chiar de către marele artistul pe contul su de Instagram. După cum se ştie, el a avut mari probleme la spectacolul „Kings on Ice”, care a avut loc în weekend la Cluj. “Am patinat în mai mult de 3.000 de spectacole de-a lungul vieţii, dar nu am avut niciodată astfel de probleme” – a spus campionul.

Declaraţia artistului Evgeni Plushenko:

 „Astăzi a fost cel mai uimitor spectacol din viaţa mea. Spectacolul trebuia să aibă loc ieri (sâmbătă-nr), la 19-00, dar la 18-00, gheaţa nu era nici măcar îngheţată: bălţi, tuburi lipite, ar fi imposibil să sari, să patinezi. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Împreună cu organizatorii, echipa noastră şi-a asumat riscul şi a amânat spectacolul pentru această dimineaţă la 9.30, pentru că seara avem deja spectacol la Budapesta. Sincer, nu mă aşteptam să văd sala plină la un eveniment organizat atât de devreme. Am patinat mai mult de 3.000 de spectacole de-a lungul vieţii mele, dar nu am avut niciodată astfel de probleme cu gheaţa şi nu am patinat niciodată pentru public atât de devreme dimineaţa! Gheaţa ne-a dezamăgit oricum, pe lângă gaura din mijlocul gheţii, pe care toată lumea o înconjura cu grijă, până la sfârşitul spectacolului, gheaţa a început să se topească şi să se crape, dar tot am riscat un sari cu Sanya (fiul campionului) în final. El a sărit şi a căzut, am sărit şi eu, am lovit o conductă de apă cu o patină şi s-a întâmplat Fântâna din Trevi. Aţi văzut vreodată aşa ceva? Eu, cu siguranţă, nu am văzut! Am avut astfel de spectacol de neuitat. Nu-mi pot imagina ce vor face organizatorii cu compania care trebuia să asigure gheaţa, dar ieri spectatorii au vrut să ne „sfâşie” din cauza amânării spectacolului, iar astăzi, la final am fost ovaţionaţi în picioare! În Europa, oamenilor încă le place patinajul ceea ce este foarte fain! Mulţumesc Cluj-Napoca, multă dragoste”.

Momentul VIDEO îl puteţi urmări pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/portalcj/videos/563288711191241/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Mihai Sturzu face mişto de Cluj. Râde în hohote şi imită accentul ardelenesc

Fostul solist al trupei Hi-Q şi deputat român, Mihai Sturzu, face mişto de Cluj şi clujeni. Într-un clip postat pe...

Închide