Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

4 tulpini de coronavirus în România! Vaccinul antigripal nu ne apără de coronavirus

4 tulpini de coronavirus în România! Vaccinul antigripal nu ne apără de coronavirus.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, precizează că vaacinul antigripal care se face în România nu are niciun efect asupra coronavirusului din China. În consecinţă, nimeni nu este protejat în faţa coronavirusului. El a menţionat că există 3-4 tuplini de coronavirus şi în ţara noastră.

„Este un virus complet diferit. Nu ne poate apăra vaccinul antigripal de coronavirus. Se presupune că anul viitor va exista un vaccin pentru acest tip de coronavirus. Coronavirusuri sunt nişte patogeni care există demult pe pământ. Numai în România există trei sau patru tulpini. Aceasta este o tulpină nouă, mai virulentă şi trebuie să ne păstrăm calmul. Vedeţi, deocamdată nu avem niciun caz în România. Autorităţile au luat toate măsurile şi în fiecare zi ţinem la curent opinia publică şi mass media cu evoluţia acestei epidemii din China”, a declarat Victor Costache la Radio România.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

4 tulpini de coronavirus în România! Vaccinul antigripal nu ne apără de coronavirus.

Medical staff members wearing protective clothing to help stop the spread of a deadly virus which began in the city, arrive with a patient at the Wuhan Red Cross Hospital in Wuhan on January 25, 2020. – The Chinese army deployed medical specialists on January 25 to the epicentre of a spiralling viral outbreak that has killed 41 people and spread around the world, as millions spent their normally festive Lunar New Year holiday under lockdown. (Photo by Hector RETAMAL / AFP) (Photo by HECTOR RETAMAL/AFP via Getty Images)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
DSP Cluj anunță că pasagerii avionului în care a zburat stewardesa suspectă de Coronavirus vor fi monitorizați

În cursul zilei de astăzi,  pe aeroportul din Cluj-Napoca, din cursa Varșovia-Cluj-Napoca a fost preluată o persoană care a anunțat...

Închide