Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Cazul clujencei bătute de soartă. „O, Doamne, nici nu am cuvinte să le mulţămăsc”. „Mai bine muream io”

Cazul clujencei bătute de soartă. „O, Doamne, nici nu am cuvinte să le mulţămăsc”, sunt cuvintele clujencei care a fost ajutată de semenii săi după un apel al www.portalcj.ro.

În urmă cu două zile prezentam cazul unei femei din Turda, Iuliana Palfi, o mamă care în urmă cu un an şi-a pierdut unica fiică, de 17 ani, răpusă de cancer. Femeia, de 63 de ani, a rămas fără niciun ajutor, singură, nu avea cu ce să se încălzească, e bolnavă şi necăjită, nu are bani să-şi plătească chiria. Dar mii de oameni cu suflet au distribuit anunţul nostru şi mulţi i-au sărit deja în ajutor. Alţii au promis că o să o ajute. Dar e abia începutul. Iuliana Palfi are nevoie în continuare de ajutorul vostru. Vă mulţumim!

„O, Doamne, unde am ajuns… Aşa de tare o vrut să trăiască…”

Iuliana Palfi a izbucnit în plâns. Hohotea. Când am întrebat-o de fiica ei parcă vedeam cum îi plezneşte inima de durere.

„O, Doamne, unde am ajuns… Numai pe ea am avut-o. A murit în 2018, în decembrie. Un an trecut… N-o avut nici 17 ani împliniţi. Înainte cu o săptămână a murit. În 8 decembrie… Şi în 17 decembrie era să fie ziua ei. Să o odihnească Dumnezeu… Mai bine mă lua pe mine, nu pe ea. Aşa de tare o vrut să trăiască… Ca orice tânăr”, spune, abia desluşit, Iuliana Palfi.

Pun şi pentru fiică-mea moartă farfuria pe masă

Încearcă să-şi oprească suspinele grele, venite din adâncuri, dar nu reuşeşte. Plânge în hohote şi cuvintele nu mai vor să iasă. Plânge şi tace…

Încearcă iar să-şi revină, să rostească două vorbe.

„M-au sunat mulţi… Vin din Cluj şi aduc brichete de foc, alimente, mi-au încărcat telefonul. O, Doamne, nici nu am cuvinte să le mulţămăsc… Nu mă ajuta nimeni. Numai Dumnezeu mă ajuta”, spune femeia.

Dar durerea din sufletul său răbufneşte din nou:

„O, Doamne… Numai Dumnezeu mă ajută. Un pic mâncare pot să-mi fac şi io. Şi-mi văd de lucrul meu. Mă duc în fiecare zi la cimitir… Doamne, cu ce o greşit!?… Dar nu pot mânca, că merge cu noduri. Tot plâng… Pun două farfurii pe masă… Acolo-i poza ei… E foarte, foarte greu…”.

Cazul clujencei bătute de soartă – cazul Iulianei Palfi sunt prezentate în articolul de mai jos:

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Cazul unei clujence bătută de soartă. Vezi articolul iniţial:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Haos pe Aeroportul din Cluj, după ce au fost anulate cinci zboruri

Peste 800 de persoane au rămas în Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj, după ce mai multe zboruri au fost...

Închide