Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Doi minori prinși de polițiști după ce au furat câteva kilograme de monede

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida, au identificat doi tineri de 17 ani, respectiv 16 ani, bănuiți de comiterea unui furt dintr-un autoturism. Aceștia au spart un autoturism la  a data de 27 ianuarie a.c., în intervalul orar 22.00-23.00, de pe raza comunei Apahida.

În fapt, cei doi tineri ar fi sustras mai multe monede din autoturismul parcat pe strada Iuliu Maniu, cauzând un prejudiciu de 1000 de lei.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 17 de ani, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor furturi în perioada 26-27 / 30-31 ianuarie. Se pare că acesta pe timp de noapte, ar fi pătruns prin efracție în mai multe garaje de pe raza aceleiași localități, de unde a sutras numeroase unelte electrice.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, cu 5 acte materiale, respectiv furt calificat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. 10 elevi clujeni prinși de polițiști în timp ce chiuleau de la ore

Polițiștii de proximitate și cei de ordine publică din Cluj-Napoca au desfășurat o activitate în vederea prevenirii absenteismului școlar. Acțiunea...

Închide