Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Hoţi mari la vârste mici. Minori care au pătruns prin efracţie în casele oamenilor

Hoţi mari la vârste mici. Poliţiştii clujeni au prins trei tineri, chiar minori. Aceştia au pătruns prin efracţie în casele oamenilor, de unde au furat bani şi bunuri.

“În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au identificat trei tineri bănuiți de comiterea unor furturi.

În fapt, la data de 21/22 decembrie 2019, doi tineri în vârstă de 16 și 18 ani, din Apahida, respectiv Jucu, ar fi pătruns în locuința unei persoane din Jucu de Sus, iar din interior ar fi sustras trei telefoane mobile și circa 500 de lei. În urma identificării acestora, telefoanele mobile au fost recuperate.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Apahida, bănuit că, în perioada mai – octombrie 2019, ar fi pătruns prin efracție, de două ori, în locuința unei persoane Jucu de Sus, sustrăgând circa 4.000 de lei, precum și alte bunuri.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal”, informează IPJ Cluj.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Hoţi mari la vârste mici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Depuneri de coroane la bustul lui Cuza, spectacol folcloric și focuri de artificii de Ziua Unirii Principatelor Române

De Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată anual la Cluj-Napoca, Primăria și Consiliul Local invită comunitatea clujeană și vizitatorii deopotrivă, în...

Închide