Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. Câine spânzurat de o ţeavă de gaz! Un nou caz de cruzime extremă!

Câine spânzurat de o ţeavă de gaz. Cazul revoltător a avut loc în Bucureşti, unde Poliţia a deschis o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Polițiștii din cadrul secției 1 de poliție anunță că s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o țeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1.

”Ieri, 3 ianuarie 2020 în jurul orelor 12:00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o țeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1. Trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic și Sănătate pentru Animală. Polițiștii Sectiei 1 continuă cercetarile sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intentie, fără drept”, se arată într-un comunicat al poliției.

Cazul a devenit unul de importanţă naţională după cel al câinelui din Satu Mare rănit de explozia unei petarde.

În acest context, mai multe ONG-uri au iniţiat petiţii pentru pedepsirea celor care maltratază animale, dar şi petiţii pentru interzicerea petardelor.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

FOTO. Câine spânzurat de o ţeavă de gaz!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujenii îi cer primarului să interzică petardele! 7.000 de persoane au aderat în 36 de ore la petiţie

Clujenii îi cer primarului interzicerea petardelor. 7.000 de persoane au aderat în 36 de ore la petiţia online. Petiţia va...

Închide