Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Mai mulţi copii au desfigurat un câine. I-au pus o petardă în gură!

Mai mulţi copii au desfigurat un câine. I-au pus o petardă în gură, care a explodat, iar animalul a fost efectiv desfigurat, anunţă colegii de la www.portalsm.ro.

Totul s-a petrecut în ajunul Anului Nou în municipiul Satu Mare. Mai mulţi minori sunt suspectaţi, dar încă nu au fost puşi sub acuzaţie.

Câinele a fost operat de urgență, ieri, după ce a fost batjocorit de unul sau mai mulți sătmăreni, ce i-au băgat în gură o petardă aprinsă. Cazul a ajuns la Asociația Freelife, care a dus câinele de urgență la veterinar, unde a fost operat.
Cățelul este sterilizat și trăia pe străzi, din mila câtorva persoane ce îi ofereau mâncare și apă. Făptașul este căutat acum de cei de la Asociație, oferind recompensă pentru prinderea lui.
„Satu Mare, da.. orasul tuturor posibilitatilor! Din pacate, acesta este rezultatul PETARDELOR, a inceput “show-ul”, distractie cu petarde pe seama cainilor… Acest suflet isi ducea traiul din mila catorva persoane, care ii ofereau mâncare si apa, ba chiar e si sterilizata, dar cativa nemernici s-au gasit sa se distreze pe seama ei, si nu oricum…. ci i-au bagat petarda in gura… sa fie siguri ca au de ce rade)… Odata o sa platiti fiecare pentru faptele voastre “marete”. Catelusa a fost dusa la Cabinet Veterinar Dr. Sabados F, str Careiului, s-au facut investigatii, film /raze X … a fost operata de urgenta, din pacate un caz nu prea placut… Momentan este sub observatie, asteptam si pentru ea o minune
SE OFERA RECOMPENSA PENTRU CINE POATE DA DETALII IN GASIREA FAPTASILOR !!!!! Inf .tel. 0746813484”, au transmis pe pagina lor de Facebook cei de la Freelife.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Crimă în stil mafiot în România. A plătit doi bărbaţi să-i ucidă soţul, un italian

O crimă în stil mafiot s-a produs în localitatea Buciumeni, din județul Galați, unde o femeie ar fi oferit 2.500...

Închide