Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

FOTO. Sute de clujeni au stat la coadă, pe ger, pentru locuri de parcare

Sute de clujeni au stat la cozi în această dimineaţă, la -7 grade, la primăriile de cartier, pentru a depune cereri pentru a obţine locuri de parcare. Potrivit Mediafax, oamenii au fost nemulţumiţi că administraţia locală nu găseşte soluţii de secolul XXI.

Cererile pot fi depuse şi online, doar că mare parte a celor care au stat la coadă ori nu au computere ori nu ştiu să folosească sistemul, astfel că au preferat sistemul clasic. Totuşi, ei ar fi preferat o programare sau spaţii adecvate.

Şeful Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Iulia Perşa, a declarat corespondentului Mediafax, că luni este prima zi din an când s-au deschis ghişeele Primăriei pentru depunerea cererilor în vederea obţinerii unui loc de parcare.

Regulamentul de parcare al Primăriei se bazează pe principiul primul venit, primul servit, prin urmare oamenii s-au pus la coadă de la primele ore ale dimineţii pentru a fi siguri că vor obţine locul de parcare dorit într-o anumită zonă a oraşului“, a spus Perşa.

Aceasta a precizat că persoanele care stau la cozi nu deţin loc de parcare şi care depun cereri pentru a obţine unul în cazul în care cei care au abonamente de parcare nu le achită până la 31 martie.

Funcţionarii Primăriei Cluj-Napoca au procesat, luni dimineaţă, în 32 de minute, 831 de cereri de locuri de parcare, din care peste 300 au fost online, restul fiind depuse de oameni care au stat la coadă la Primăria Cluj-Napoca şi la primăriile de cartier.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

FOTO: Sute de clujeni au stat la coadă, pe ger, pentru locuri de parcare – MEDIAFAX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Traficanţi de droguri prinşi la Satu Mare cu ajutorul unui câine din Cluj

Traficanţi de droguri prinşi la Satu Mare cu ajutorul unui câine din Cluj. Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate împreună cu...

Închide