Ultima actualizare: 3.4.2024
Telefon pentru sprijinirea vârstnicilor din Cluj-Napoca
Locale

O ardeleancă de 60 de ani a câştigat 4,6 milioane lei la Loto

O ardeleancă de 60 de ani a câştigat 4,6 milioane lei la Loto. Potrivit www.portalsm.ro, femeia este din Satu Mare, iar în cursul zilei de astăzi s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane ca fiind castigatoarea premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 22.12.2019, in valoare de 22.954.442,36 lei (peste 4,8 milioane euro), cel mai mare premiu castigat la Loto 6/49 in anul 2019.

Jucatoarea norocoasa este din Satu Mare, are in jur de 60 de ani si este pensionara. Dupa cum a declarat, joaca de peste 10 ani la Loto 6/49, intotdeauna aceleasi numere si o singura varianta simpla. Pentru tragerea Loto 6/49 din 22 decembrie 2019 a ales insa sa joace diferit: a schimbat doua dintre numerele pe care le juca constant si a jucat doua variante simple in loc de una.

A marturisit ca a mai castigat si alta data la Loto 6/49, dar numai premii mici, de categoria a IV-a. De asemenea, aceasta a declarat ca va continua sa joace si ca le doreste si celorlalti jucatori sa castige. Castigatoarea nu a dorit sa-si faca publica identitatea.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Sute de clujeni au stat la coadă, pe ger, pentru locuri de parcare

Sute de clujeni au stat la cozi în această dimineaţă, la -7 grade, la primăriile de cartier, pentru a depune...

Închide