Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO/FOTO. TIR cu aproape 200 de porci, răsturnat în Huedin. Un veterinar este la locul accidentului

Două autospeciale au fost alertate, în jurul orei 18.00, ca urmare a răsturnării unui autotren care transporta porci vii, pe raza localității Huedin.

”Autotrenul, care transporta cca 190 de capete, s-a răsturnat în apropierea unui complex comercial și a a angrenat în cădere și un panou publicitar din parcarea complexului comercial. Șoferul a fost consultat de către echipajul medical, însă a refuzat transportul la spital”, au anunțat cei de la ISU Cluj.

Pompierii, alături de autoritățile locale și localnici au sprijinit șoferul să scoată animalele care erau prinse sub structura remorcii și le-au improvizat un țarc în parcarea complexului. La fața locului este prezent și un medic veterinar.
Urmează să sosească un alt autotren al companiei pentru a prelua animalele și a le transporta mai departe, precum și un utilaj al unei companii private pentru a repune autotrenul pe roți.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

vezi şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Elicopterul a avut un motor oprit. Precizări ale MAI

Elicopterul a avut un motor oprit. Referitor la cazul elicopterului EC-135 nr. 343, aflat în serviciu la P.O.A. Jibou, care...

Închide