Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Începe Winter Tour 2020! Un nou sezon de distracție pe pârtiile din România

Start la un sezon de distracție și provocări pe cele mai cool pârtii din România, cu Winter Tour. Cea de-a șaptea ediție a celui mai mare festival de iarnă din România are loc în fiecare weekend din perioada 4 ianuarie-1 martie 2020, în nouă locații diferite din țară. Prima oprire este la Bușteni, pe domeniul schiabil Kalinderu.

”De la primele ore ale dimineții, echipa Winter Tour va anima pârtia cu concursuri cu premii și activități fun de zăpadă: experiențe VR, marea bulgăreală, întreceri pe colace, schi în gașcă pe giga-schiuri, best selfie sau skishots. Cei mai pricepuți pe schiuri sau placă vor putea să își demonstreze abilitățile la ollie jumps (sărituri cu placa peste obstacole), slalom cu spatele și sprint la deal în clăpari. Cei care însă vor să se inițieze în sporturile de iarnă, se pot înscrie pe site-ul wintertour.ro, la una din cele 10 ore gratuite schi, respectiv de snowboard. Acțiunea face parte din campania pro-mișcare Ducem #5000depasipezi la munte susținută de Simona Halep”, au arătat orgaizatorii.

Lounge-ul Winter Tour îi așteaptă pe toți cei de pe pârtie și la momente de relaxare pe fotolii-puf, cu încălzitoare, stații de încărcare a telefoanelor mobile, bar, muzică și multă voie bună. Toți participanții la activități pot câștiga o plimbare cu un ATV cu șenile până în vârful pârtiei și retur, sau vouchere pentru închirierea unei autorulote. La fel ca în marile stațiuni de schi din Europa, ziua la munte se va încheia cu un après-ski party. Distracția este asigurată de CDj, dj rezident UNTOLD.

În fiecare weekend, cei care vin pe pârtii alături de Winter Tour, au șansa să câștige vouchere pentru o excursie la schi în Val di Sole, Italia (7-14 martie 2020), dar și vouchere pentru o vacanță de vară cu multe activități outdoor în superba insulă Samothraki din Grecia.

 Calendarul Winter Tour 2020

  1. Bușteni (4-5 ianuarie)
  2. Azuga (11-12 ianuarie)
  3. Predeal (18-19 ianuarie)
  4. Rarău (25-26 ianuarie)
  5. Șureanu (1-2 februarie)
  6. Mărișel (8-9 februarie)
  7. Buscat (15-16 februarie)
  8. Cavnic (22-23 februarie)
  9. Muntele Mic (29 februarie-1 martie)

Winter Tour App – prima aplicație din România cu ski track gratuit

Organizatorii Winter Tour au pregătit și o „jucărie” extrem de utilă celor care merg pe pârtie. Este vorba de prima aplicație din România cu ski track gratuit. Cu Winter Tour App utilizatorii pot vedea câți kilometri de pârtie au parcurs într-un weekend sau la final de sezon și care este viteza maximă cu care au coborât pârtia. La final de zi, ei pot să dea share și să-și compare performanțele cu ale celor din gașcă.

Aplicația include și programul Winter Tour 2020, descriere pârtiilor și notificări despre concursuri. Iar pentru situații extreme de urgență există butonul SOS CALL SALVAMONT!, de unde se poate cere ajutor direct din aplicație.

Winter Tour – intră în cea mai cool comunitate a pasionaților sporturilor de iarnă

Winter Tour este un eveniment care s-a născut din dorința unor pasionați de munte de a promova pârtiile din România și de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă.

“Încercăm nu doar să scoatem oamenii din case, ci și să îi scoatem și din starea de amorțeală. Vine vreme frumoasă și trebuie să ne bucurăm de ea. Winter Tour este de fapt o stare de spirit. Vrem să spargem rutina weekendurilor de iarnă și că creăm o comunitate a schiorilor și snowboarderilor din România. Le pregătim un sezon de iarnă plin pe 9 pârtii din țară și îi invităm să descopere alături de noi distracția și munții frumoși pe care îi avem”, a spus Tiberiu Pop, organizator Winter Tour.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Dezastru. Un ursuleţ Koala speriat de flăcări “cere” ajutorul oamenilor. 500 de milioane de animale au murit în incendiile din Australia

Un ursuleţ Koala speriat de flăcări "cere" ajutorul oamenilor. 500 de milioane de animale au murit în incendiile din Australia....

Închide