Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Militarul spânzurat era în armată din 2003, fusese declarat apt psihologic anul trecut

Soldatul găsit spânzurat azi la o unitate militară din Someșeni era în serviciul militar din 2003 și era caporal, angajat ca și operator de tehnică de comunicații.

”Luni dimineață a avut loc un tragic eveniment la UM 01049, caporalul Felician Codruț Șuteu a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul 112 și echipajul medical din cadrul unității care a încercat manevre de resuscitare după care s-a declarat decesul militarului. În ultimii 7 ani acesta a primit calificativul foarte bine, nici noi nu știm ce l-a determinat să recurgă la acest gest tragic. Era operator de tehnică de comunicații”, a spus Andreea Onița, ofițer de relații publice din cadrul unității militare respective.

Colegii caporalului susțin că acesta nu a lăsat niciun bilet de adio și că ultima testare psihologică la care a fost supus a fost în anul trecut în luna septembrie, fiind declarat apt psihologic.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
TRAGEDIE. Soldat găsit spânzurat la o unitate militară din Cluj-Napoca. A decedat

Un soldat de la o unitate militară din municipiulCluj-Napoca a fost găsit spânzurat, luni dimineață. ”La data de 20.01.2020, ora...

Închide