Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

ACTUALIZARE. Primele informaţii în cazul militarului găsit mort. Nimeni n-a înţeles gestul său!

Primele informaţii în cazul militarului găsit mort. Potrivit surselor PortalCJ, militarul găsit spânzurat este caporalul Felician Codruţ Ş., în vârstă de 42 de ani. El a intrat la serviciu în această dimineaţă şi se pare că s-a sinucis într-o încăpere a unităţii militare 1049 din Someşeni.

Colegii l-au găsit în jurul orei 10, au sunat la 112 şi au încercat mai bine de o oră să-l resusciteze, însă nu a mai putut fi salvat.

”Luni dimineață a avut loc un tragic eveniment la UM 01049, caporalul Felician Codruț Șuteu a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul 112 și echipajul medical din cadrul unității care a încercat manevre de resuscitare după care s-a declarat decesul militarului. În ultimii 7 ani acesta a primit calificativul foarte bine, nici noi nu știm ce l-a determinat să recurgă la acest gest tragic. Era operator de tehnică de comunicații”, a spus Andreea Onița, ofițer de relații publice din cadrul unității militare respective.

Caporalul nu era căsătorit, nu avea copii. În ultimii ani primise calificativul foarte bine la locul de muncă.

Nimeni nu a înţeles ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Militarul spânzurat era în armată din 2003, fusese declarat apt psihologic anul trecut

Soldatul găsit spânzurat azi la o unitate militară din Someșeni era în serviciul militar din 2003 și era caporal, angajat...

Închide