Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Minore de 13 ani răpite şi exploatate sexual. Mascaţii clujeni au ajutat la depistarea reţelei!

Minore de 13 ani răpite şi exploatate sexual în România, anunţă DIICOT.

La data de 17.01.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților T.A.N., T.C., H.V.D. și C.A. pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, lipsire de libertate în mod ilegal, în formă agravată și pornografie infantilă, în formă agravată.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada ianuarie 2018 – ianuarie 2020, la date diferite şi în baza unei rezoluţii infracţionale unice, inculpații T.A.N., T.C., H.V.D. și C.A. au recrutat, transportat şi adăpostit mai multe victime minore, cu vârste între 13 și 15 ani, provenite din familii destrămate, cu o situație financiară precară pe care ulterior le-au exploatat sexual prin constrângere psihică și acte de violență.
La data de 16.01.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Arad au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza județelor Arad, Vaslui și Neamț.

La data de 17.01.2020, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acţiunea a fost efectuată cu împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Timișoara, B.C.C.O. Brașov, B.C.C.O. Alba, B.C.C.O. Oradea, B.C.C.O. Cluj-Napoca, S.C.C.O. Vaslui, S.C.C.O. Neamț, lucrători de poliție din cadrul I.P.J. Vaslui, I.P.J. Arad și jandarmi din cadrul I.J.J. Vaslui.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ACTUALIZARE. Primele informaţii în cazul militarului găsit mort. Nimeni n-a înţeles gestul său!

Primele informaţii în cazul militarului găsit mort. Potrivit surselor PortalCJ, militarul găsit spânzurat este caporalul Felician Codruţ Ş., în vârstă...

Închide