Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

O veste bună. Ghișeu doar pentru persoanele juridice la Serviciul de Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a participat azi la „Dezbaterea pentru eficientizarea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor”.

”Dezbaterea pentru eficientizarea Serviciului a evidențiat problemele cu care se confruntă persoanele juridice care au ca obiect de activitate comercializarea autovehiculelor noi și second-hand. Problema cea mai des întâlnită este cea a timpului de așteptare pentru primirea numerelor roșii la mașinile second-hand cât și de înmatriculare a acestora”, au arătat reprezentanții Prefecturii Cluj.

În urma dezbaterii, au rezultat ca propuneri de soluționare pe termen scurt suplimentarea posturilor din cadrul Serviciului de Permise și crearea unui ghișeu unic pentru persoanele juridice.

Totodată, se are în vedere relocarea sediului, în vederea îmbunătățirii condițiilor atât pentru angajați cât și pentru public.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Deszăpezire în centrul Clujului. Piaţa Lucian Blaga în 1978

Deszăpezire în centrul Clujului. Aşa arăta iarna clujeană şi Piaţa Lucian Blaga în 1978. În partea stângă a imaginii dse...

Închide