Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Spectacol festiv ”Hai să dăm mână cu mână!” de Ziua Unirii Principatelor

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, vă invită la Spectacolul festiv dedicat Zilei Unirii Principatelor Române „Hai să dăm mână cu mână!”.
Evenimentul va avea loc pe 23 ianuarie 2020, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenţilor „Dumitru Fărcaş” din Cluj-Napoca.

”Spectacolul va fi susţinut de Orchestra profesionistă Cununa Transilvană”, cu participarea următorilor invitaţi: Sava Negrean Brudaşcu, Ioan Dordoi, Felix Gălan, Corul bărbătesc Craii Măgurii din Bucea, jud. Cluj, coordonator părintele Mircea Dejeu, grupul Muguri de folclor, condus de prof. Alexandru Filip, coordonator Viorel Dodea, dar și alți invitați surpriză”, au anunțat organizatorii.

Prețul unui bilet este 20 de lei

Intrarea se va face pe bază de bilete, în valoare de 20 lei. Se pot procura de la casieria Casei de Cultură a Studenților, de luni până vineri, între orele 10:00 -18:00, și în magazinele partenere: Entertrix Platinia Shoping Center, (et. I), Librăriile Cărturești (Iulius Mall,Vivo, Platinia Shoping Center) și Info Point Carrefour Vivo.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO Un hoț care a furat dintr-un restaurant clujean este căutat. L-ați văzut? DISTRIBUIȚI

O familie de clujeni a reclamat că duminica seara a fost pagubita de de un hot care le-a furat bunuri...

Închide