Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. Femeie căutată de polițiști. A fost martoră la un accident produs în Cluj-Napoca

Autoritățile sunt în căutarea unei femei care a fost martoră la accidentul mortal produs în Piața Ștefan cel Mare din Cluj-Napoca. Dacă aveți informații despre dânsa, nu ezitați să anunțați autoritățile.

Doamna este căutată pentru a fi martoră în dosarul deschis pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, întocmit biciclistului care a provocat accidentul.

„În cadrul activităților de administrare a probatoriului, într-un dosar penal de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca continuă verificările pentru identificarea unei persoane surprinse de imaginile video.

Amintim faptul că, la data de 22 noiembrie 2021, în jurul orei 14.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat în Piața Ștefan cel Mare.

Impactul în urma căruia a rezultat decesul unui pieton a fost produs între o autoutilitară, condusă de un bărbat din Cluj-Napoca, înspre strada Dorobanților și un bărbat de 64 de ani din același municipiu, care se deplasa, în calitate de pieton, pe trotuarul din partea stângă .

De asemenea, în urma activităților specifice, a reieșit faptul că în dinamica producerii evenimentului a fost implicat și conducătorul unei biciclete, care ar fi părăsit locul impactului. Acesta a fost depistat de polițiști la data de 23 noiembrie 2021 și ulterior reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, iar în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor evenimentului, sunt efectuate demersuri pentru identificarea unei persoane de sex feminin, surprinse de imaginile video”, a transmis IPJ Cluj.

Pentru mai multe informații despre accidentul produc în luna noiembrie, accesați ACEST link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Viața unui minor din Cluj, depinde de 20.000€. Cum îl putem ajuta?

Viața lui Darius depinde de aproximativ 20.000 de euro pentru a fi operat în străinătate, medicii specialiști din Germania fiind...

Închide