Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Asfaltare pe zăpadă la Cluj-Napoca. Păţania unui clujean ce a reclamat la Primărie

Asfaltare pe zăpadă la Cluj-Napoca. Un clujean a filmat şi reclamat la Primăria Cluj-Napoca că în piaţa 1 Mai se toarnă asfalt cald peste un stratul de zăpadă. El a postat filmarea pe Facebook şi a sunat la Primărie pentru a reclama acest aspect, însă a fost pasat între mai mulţi angajaţi, care se pare că nu au făcut nimic.

“Asa isi bate joc Primaria Cluj Napoca de banii publici in 17 ian. Se toarna asfalt peste stratul de zăpadă. Masini fără inscriptionare, unul are numere de MM 29 SYG. O armata de muncitori au rezolvat repede problema. Am sunat la primarie sa fac o sesizare unde m-au pasat la 3 persoane iar la final mi s-a spus pe un ton plictisit cu aer de weekend ca o sa verifice. Adica…”, a arătat clujeanul în postarea sa.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

sursa Video: Ladislau Tobias Facebook

Un comentariu

  1. Tranche Răspunde

    In clipa cand face contact zapada cu asfaltul fierbint, ghici ce?… dispare tot ce insemana apa, la cantitatea aia de zapada, e nesemnificativ… va bateti capul fara sa aveti nici-un fel de pregatire in domeniu. penibililor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Kelemen Hunor, avertisment de la Cluj: UDMR ar putea pierde 20% din primari!

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astăzi, la Consiliul Reprezentanţilor Uniunii desfăurat la Cluj că formaţiunea ar putea pierde 20%...

Închide