Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO. Interlopul urmărit de Poliţie prin Cluj, arestat pentru 30 de zile

Interlopul urmărit de Poliţie prin Cluj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează Poliţia. Bărbatul nu era la prima abatere, astfel că magistraţii au emis cu uşurinţă mandat de arestare pe numele său.

Amintim că pe urmele bărbatului au pornit cel puţin 12 echipaje de poliţie după ce a fugit în urma unui control.

La data de 26 ianuarie a.c., in jurul orei 15, politistii din cadrul Politiei municipiului Cluj Napoca au fost sesizati despre faptul ca, pe raza Cartierului Buna Ziua, din Cluj-Napoca, un participant la trafic conduce haotic. Au fost anuntate toate echipajele de pe raza Municipiului Cluj-Napoca, respectivul conducator auto fiind ulterior oprit de catre politisti. Conducatorul auto este un tanar, in varsta de 29 de ani, din comuna Apahida, judetul Cluj. Cel in cauza nu a oprit la semnalele regulamentare ale politistilor, avariind doua autospeciale ale Politiei dispuse in vederea unui blocaj in trafic al respectivului autoturism si alte doua autovehicule civile.

S-a facut uz de arma de catre un politist aflat in misiune in plan vertical si asupra autovehiculului urmarit, iar pe strada Soporului, autovehiculul condus de tanarul de 29 de ani a derapat, iesind de pe partea carosabila.

Cel in cauza a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o concentratie de peste 0.40 mg/l alcool in aerul pur expirat. La momentul opririi, barbatul se afla singur in masina. In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere. Nu s-au inregistrat victime omenesti.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Bărbat omorât de schijele unui proiectil. Explozia a rănit un alt bărbat

Bărbat omorât de schijele unui proiectil. Explozia a rănit un alt bărbat. Un bărbat de 52 de ani a murit,...

Închide