Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Tânăr trimis în judecată. Adopta pisici apoi le omora în chinuri groaznice!

Un tânăr care adopta pisici pentru a le chinui şi omorî a fost trimis în judecată, în stare de libertate, marţi, de către procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. El a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, rănirea sau schingiuirea, în formă continuată.

Prin actul de sesizare a instanţei de judecată s-a reţinut că ‘în timp ce inculpatul se afla în locuinţa sa din Timişoara, în cursul anului 2018, a omorât prin lovire două pisici adoptate de acesta, iar în perioada 12 – 13 iunie 2018 a omorât prin lovire alte două pisici, i-a luxat membrul unui pui de pisică şi i-a rupt urechea altei pisici’, arată prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Tânărul a adoptat de la o femeie două pisici, iar aceasta a continuat să se intereseze de starea felinelor, însă bărbatul nu i-a mai răspuns la telefon. Ulterior, femeia a mers acasă la tânăr, unde a găsit un pui de pisică mort, iar un altul în agonie, care a murit.

Bărbatul a recunoscut în fața polițiștilor că le-a omorât intenționat.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Interlopul urmărit de Poliţie prin Cluj, arestat pentru 30 de zile

Interlopul urmărit de Poliţie prin Cluj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează Poliţia. Bărbatul nu era la...

Închide