Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. O firmă din Cluj a dat lovitura! Starul Lionel Messi îi face reclamă!

O firmă din județul Cluj a dat lovitura. Starul Lionel Messi a filmat un spot publicitar pentru Banca Transilvania ce va putea fi văzut în curând pe canalele TV din țara noastră.

Argentinianul a filmat un spot de promovare pentru Banca Transilvania, iar în curând va putea fi văzut pe canalele de televiziune din România. Banca Transilvania a fost înființată la Cluj-Napoca în anul 1993.

Reclama poate fi văzută aici:

Lionel Messi a încasat în ultimii 10 ani nu mai puțin de 750 de milioane de dolari. În plus, argentinianul din atacul Barcelonei a fost sportivul cu cele mai mari încasări în 2019, 127 de milioane de dolari, dintre care 92 le-a primit doar de la Barcelona, din contract, sponsori și alte surse, scrie digisport.

Messi este pe locul 3 într-un asemenea top, după Floyd Mayweather (915 milioane de dolari) și după rivalul Cristiano Ronaldo (800 de milioane de dolari). LeBron James, Roger Federer, Tiger Woods, Manny Pacquiao, Kevin Durant sau Lewis Hamilton se află și ei în ierarhia specificată mai sus, mai precizează sursa citată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
MOBILIZARE. Peste 14.000 de români au semnat petiția pentru interzicerea petardelor!

Peste 14.000 de români au semnat petiția pentru interzicerea petardelor și îi cer primarului Emil Boc să interzică petardele în...

Închide