Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO&FOTOGALERIE Emil Boc, la tobe alături de brazilianul Banto, la Nuntă la Palat de la Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Primarul Emil Boc a inaugurat azi expoziția Nuntă la Palat la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca unde participă peste 140 de expozanți și firme cu produse și servicii specifice pentru miri și mirese.

Edilul Clujului a vizitat standurile cu rochii de mireasă, costume de miri, verighete, servicii foto și s-a întreținut cu cei prezenți.

La un moment dat, Boc a ajuns la standul unei firme de evenimente a brazilianul Banto dos Santos,  instructor de capoeira stabilit la Cluj-Napoca, și a început să bată în toba acestuia, pe ritmuri braziliene.

De asemenea, primarul și-a făcut poze în curtea Muzeului de Artă cu două mașini pentru transportul mirilor, una de epocă, din 1936, și un taxi londonez, cu volan pe dreapta.

”Semne bune anul are, avem deja 400 de căsătorii programate online, cu 10% mai mare numărul decât anul trecut în aceeași perioadă. În primul minut din 2020 s-au înregistrat 20 de programări online”, a spus Boc.

Nuntă la Palat se desfășoară la Muzeul de Artă Cluj-Napoca în perioada 10-12 ianuarie, viitorii miri și mirese descoperind aici decoruri fascinante, rochii croite după modele din filme celebre, bijuterii extravagante şi invitații lucrate manual cu inserții de plante.

De asemenea, mirii vor putea pune întrebări în cadrul a 3 workshopuri specializate: bijuterii de nuntă, rochia de mireasă şi machiajul, ponturi despre organizarea nunții.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO Doi candidaţi pentru scaunul de episcop vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, lăsat vacant de PS Vasile Someșanul

Ca urmare a aprobării de către Sfântul Sinod al Bisericii  Ortodoxe Române în data de 17 decembrie 2019 a cererii...

Închide