Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Primăria pune la bătaie 3.25 milioane de lei pentru un studiu de fezabilitate

Primăria Cluj-Napoca a lansat licitația pentru studiul de fezabilitate pentru noul Bulevard Gară-Pod Ira, pe culoarul Câmpul Pâinii. Primarul Emil Boc spunând că traficul va decongestiona traficului și va crea calitate a vieții mai mare.

Primăria Cluj-Napoca pune la bătaie 3,25 de milioane de lei pentru ”Studiu de fezabilitate, plan urbanistic zonal, documentației pentru autorizarea lucrărilor de construcții si proiect tehnic, detalii de executie si asistență tehnica din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții: Culoar de mobilitate Nord: Pod Oasului – Răsăritului – străzile Răsăritului – Campul Painii – Pod Ira”. Data limită de depunere a ofertelor este 05.04.2021,

EMIL BOC despre noul bulevard.

„Am pregătit tot ce înseamnă documentație tehnică, SF, PUZ, pentru ce înseamnă culoarul de mobilitate urbană, pe lângă calea ferată, este vorba despre culoarul Câmpul Pâinii, care vine până la gară. Vorbim de un drum nou care se va crea pe un drum de mobilitate şi care va aduce în toată zona respectivă un maxim de decongestionare a traficului şi o calitate a vieţii. O să prezint mai multe detalii despre acest proiect când avem finalizat și planul de exproprieri. Atunci vom avea acel culoar extrem de important pe partea de nord a oraşului, pe lângă calea ferată”, a declarat primarul Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tânăr de 24 ani, prins drogat la volan, în județul Cluj

La data de 5 martie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au depistat în trafic un tânăr de...

Închide