Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

ACTUALIZARE/ FOTO Acoperiș cuprins de flăcări în Ocna Dej

ISU Cluj a dislocat două autospeciale pentru incendiul anunțat pe strada Clopoțeilor din Ocna Dej unde un acoperiș a fost cuprins de flăcări.

”Pompierii au găsit acoperișul casei, cu o suprafață de cca 250mp, cuprins în totalitate de flăcări. S-a acționat cca o oră pentru limitarea și lichidarea focarelor de incendiu și se acționează în continuare pentru limitarea efectelor negative cât și eliminarea focarelor care mai ard mocnit”, au anunțat pompierii de la ISU Cluj.

Nu au fost anunțate persoane rănite, ca urmare a acestui eveniment, având loc cercetări pentru stabilirea cauzei incendiului.

”Au fost distruse de flăcări acoperișul casei, cu o suprafață de 150mp, podina acoperișului pe 120mp și izolația de vată minerală pe cca 100mp și au fost deteriorate și tavanele respectivelor încăperi. Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la coșul pentru evacuarea fumului (necurățat)”, au precizat pompierii.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Firma care a dat mită Sorinei Pintea a avut contracte la Cluj

Firma care a dat mită Sorinei Pintea a avut contracte la Cluj. Libertatea a descoperit, în SEAP, contractul de “proiectarea...

Închide