Ultima actualizare: 15.11.2023
Locale

Acuze dure de la Cluj la adresa ANAF. Funcționarii săvârșesc abuzuri cu acordul conducerii

Directorul executiv al Fundatiei Parinti din România, Cristina Grigore,  care administrează de la Cluj, Peditel, numărul gratuit de urgență pentru copii, a transmis o scrisoare deschisă cu acuze dure către șefa ANAF, Mirela Călugăreanu, și premierului Ludovic Orban.

”De acolo de la tara de unde vin eu, unde nu aveam si inca nu exista caldura si apa calda decat pe aragaz si cu lemne, intr-o singura camera, unde copiilor le ingheata inca mana pe stilou, este frig si merg la WC in curtea scolii, unde locuri de munca sunt la 50 sau 100 de km distanta, naveta cu microbuze vechi, supraaglomerate, unde se face naveta la scoala ”cu ocazia”, intocmai ca la Caracal, nu din placere sau fita, ci din necesitate, unde nu se stie ce este ala un Land Rover scump cum aveti dvs masina personala si multe proprietati, unde grijile sunt zilnice ce pun ”in traista ” copilului la scoala, nu ce excursii si vacante exotice de n ori pe an fac”, a scris Grigore.

În țara sa, unde nu stie daca maine ”patronul” restructureaza postul sau o ”trece” pe 2 ore si imi da ”banii la negru”, nu prime si slaarii si venituri de nababi, ca cei la ANAF, pentru copiii acestia, care au 1 medic la 1857 de locutori, 1 farmacie la 3.882 locuitori, 1 ambulanta la 53.162 locuitori, in satele parasite -peste 600- unde NU sunt medici defel si niciun alt serviciu medical pe o distanta de 30-50 km, de 6 ani ofera un serviciu medical GRATUIT, ca statul roman, impotent, pe care il reprezentati si dvs, stie DOAR sa ia taxe si impozite, si UITA sa asigure servicii care sunt prin contractul social!

ANAF face abuzuri

Stimata doamna, abuzul pe care il face ANAF asupra contribuabilului, TREBUIE SA INCETEZE!. NU schimbati regulile jocului, in timpul jocului, NU modificati legislatie si REFUZATI TIMP DE 22 ZILE CONTRIBUABILULUI DREPTUL DE A DECIDE SI A ALEGE, modificand arbitrar, cand aveti chef, neprofesionist, FORMULARUL 230.
Stimata doamna, ANUAL aveti 7 LUNI! La dispozitie sa dialogati cu noi ONG-urile, CU TOATE ONG-urile, sa propuneti modificari si sa serviti INTERESULUI CONTRIBUABILULUI, pentru ca asta este rolul dvs, NU sa dati un ordin facut la ”apelul bocancilor”.

Stimata doamna, NU FURAM, colectarea formularului 230 este o facilitate fiscala legala, iar faptul ca anual ANAF modifica arbitrar si discretionar acest formular dovedeste ca aceasta institutie pe care o reprezentati este guvernata de rea vointa, facand o serie de ileglaitati si intimidari pentru a pastra banii la bugetul de stat.

Funcționarii ANAF încalcă legea

STIMATA DOAMANA, OAMENII S-AU SATURAT SA NU VADA NIMIC IN SCHIMBUL CONTRIBUTIILOR, ASA CA ALEG SA II DEA CATRE PROIECTE CARE AU REZULTATE, NU FURAM DOAMNA!
In schimb, functionarii ANAF incalca legea si REFUZA CONTRIBUABILULUI DREPTUL DE A DEPUNE FORMULARUL. Conform legii, pana la noul formular, publicat oficial in 22 ianuarie 2020, deci timp de 22 de zile A FOST VALABIL VECHIL FORMULAR. Angajatii ANAF AU REFUZAT INREGISTRAREA LOR.
CE FACETI DVS SE NUMESTE ABUZ IN SERVICIU.

Coborâți din Land Roverul luxos

”Ajutam gratuit peste 65.000 de copii anual, zilnic peste 250-280, da, noi suntem relevanti in ceea ce facem si DA, ajutam ORICE COPIL, fie ca este parintele asigurat, fie ca nu.
Conform Monitorului Oficial, NU AVETI VOIE SA SCHIMBATI FORMULARUL 230 publicat in 22 ianuarie!
Va rog sa coborati din Land Roverul dvs luxos si sa puneti in aplicare legea. Romania este un stat de drept, nu o clica care aplica discretionar si incalca fara frica legea”, a mai spus Cristina Grigore.

Daca refuzati sa aplicati legea, va vom obliga prin parghiile legale. Noi credem in statul de drept!

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO Atenție șoferi! Copaci cazuri pe carosabil în comuna Negreni!

Vântul puternic care a suflat azi noaptea a dus la copaci cazuri pe carosabil în comuna Negreni. Pompierii de la...

Închide