Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Clujenii s-au pus pe furat. Infracţiunile economico-financiare au crescut spectaculos

Clujenii s-au pus pe furat. Infracţiunile economico-financiare au crescut spectaculos.

Cea mai mare creştere a numărului de infracţiuni în judeţul Cluj este în domeniul economic-financiar. Aceste infracţiuni au crescut cu 30,41% în 2019 faţă de 2018, iar principalul furat este statul.

„În cursul anului trecut, poliţia a fost sesizată (prin plângere, denunţ, acte încheiate de alte organe de constatare prevăzute de lege sau prin sesizare din oficiu) despre comiterea a 16.876 de infracţiuni, înregistrându-se o scădere de 0,36% a criminalităţii sesizate, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Distribuţia infracţiunilor sesizate, pe categorii de infracțiuni, a înregistrat următoarea dinamică: 67,15% sunt infracţiuni judiciare (-5,29%); 6,6% sunt infracţiuni economico-financiare (+30,41%): 26,25% sunt infracţiuni de altă natură (+7,58%). Infracţiunile contra patrimoniului reprezintă peste 76% din totalul infracţiunilor judiciare înregistrate în anul 2019, iar furturile au ponderea cea mai mare în cadrul acestei categorii”, se arată în bilanţul IPJ Cluj.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Clujenii s-au pus pe furat. Infracţiunile economico-financiare au crescut spectaculos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Maşină răsturnată în Someş. Lângă podul împărătesei Sissi, 1982

Maşină răsturnată în Someş. Lângă podul împărătesei Sissi, 1982. Pare să fie un autoturism Dacia şi pare, de asemenea, să...

Închide