Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Clujul, fruntaş la clădiri verzi. Doar Bucureştiul are mai multe

Clujul, fruntaş la clădiri verzi. Doar Bucureştiul are mai multe.

Municipiul Cluj-Napoca este primul după Bucureşti în privinţa clădirilor verzi. Clujul este urma de Timişoara şi de Braşov.

În românia, peste 250 de clădiri au fost certificate ca fiind clădiri verzi. 75% dintre ele sunt în Bucureşti, potrivit companiei de consultanţă BuildGreen.

Proiectele imobiliare care obţin un nivel ridicat de certificare sustenabilă vor înregistra un beneficiu dat de eficienţa energetică de 25% – 35% în medie. De asemenea, confortul şi productivitatea angajaţilor sunt mai ridicate.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Clujul, fruntaş la clădiri verzi. Doar Bucureştiul are mai multe:

 

2 comentarii

  1. Ana Maria Răspunde

    Izolația reprezintă cea mai bună modalitate prin care se pot scade cheltuielile cu încălzirea locuinței. În plus prețul de vânzare pentru case sau apartamente crește dacă acestea sunt izolate corespunzător. Agenția imobiliară RTZ din Cluj vă prezintă cele mai bune materiale izolante în articolul de mai jos:

    https://www.rtzimobiliare.ro/b-alegerea-celei-mai-bune-izolatii-pentru-locuinta-ta

  2. Ana Maria Răspunde

    Având în vedere creșterile foarte mari al prețurilor pentru gazele naturale, agenția imobiliară RTZ din Cluj a decis să scrie un articol despre pompele de căldură care funcționează pe curent electric și să le compare cu mocrocentralele pe gaz natural.

    În această primă parte a articolului RTZ agenție imobiliară Cluj va vorbi despre următoarele subiecte: deosebirile dintre microcentralele pe gaz natural și pompele de căldură pe curent electric, locuințele potrivite pentru pompele de căldură, vânzări apartamente și case, închirieri apartamente și case, și randamentul microcentralei versus pompa de căldura:

    https://www.rtzimobiliare.ro/b-microcentrala-pe-gaz-sau-pompa-de-caldura-pe-curent-electric-partea-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Tinereţea fără bătrâneţe vine la Cluj. Premieră în România.

Tinereţea fără bătrâneţe vine la Cluj. Premieră în România. De mâine! Frumuseţea tenului a fost dintotdeauna foarte importantă pentru femeile...

Închide