Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Emil Boc vrea să conecteze orașul la autostradă prin Tureni

Emil Boc vrea să conecteze orașul Cluj-Napoca la autostradă. Primarul a declarat la un post de radio local că vrea ca municipiul Cluj-Napoca să fie conectat la autostradă.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a fost la sfârșitul săptâmânii la Cluj-Napoca. Acesta a purtat unele discuții private cu primarul Emil Boc. În cadrul întâlnirii, primarul a propus varianta construirii unei mini-autostrăzi, care să lege municipiul Cluj-Napoca de autostrada Gilău- Turda, prin Tureni.

Potrivit edilului, Floreștiul devine foarte aglomerat și datorită clujenilor celor care folosesc autostrada. El a propus ministrului Bode construirea unui tronson de drum cu 4 benzi de 5,3 km de la Tureni, care să fie conectat la autostradă.

Astfel clujenii care doresc să ajungă la București, nu vor mai fi nevoiți să vină spre Florești pentru a urca pe autostradă. Ei vor putea merge spre Turda, folosind ieșirea spre Feleacu, urmând ca la Tureni să urce pe autostradă.

Primarul a precizat că ministrul a fost de acord cu propunerea.

Potrivit edilului drumul ar putea fi gata în aproximativ un an. Trei luni înseamnă refacerea studiilor, apoi licitația, iar în 9 luni se poate executa lucrarea, spune Emil Boc.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Emil Boc vrea să conecteze orașul la autostradă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident în Dej, pasagerii dintr-un microbuz au tras o sperietură zdravănă

Accident în Dej, în această dimineață, pasagerii dintr-un microbuz au tras o sperietură zdravănă. O autospecială cu modul de descarcerare...

Închide