Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Fată de 17 ani a mințit poliția că a fost violată și drogată! Este după gratii

Fată de 17 ani a mințit poliția că a fost violată și drogată! Este după gratii. La data de 20 februarie, poliţiştii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Apahida au reţinut o tînără, în vârstă de 17 de ani. Aceasta este suspectă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare, pentru reclamarea unor aspecte false.

În fapt, la data de 15 februarie, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Apahida au fost sesizați despre faptul că o tânără în vârstă de 17 ani, din comuna Cojocna, a plecat în data de 14 februarie a.c., în jurul orei 21.00 de la adresa de domiciliu și nu s-a mai întors.

Polițiștii au desfășurat activități investigative în vederea depistării celei în cauză. În cursul aceleiași zile, în jurul orei 15.00, tânăra de 17 ani s-a întors acasă.

Conform relatărilor celei în cauză, pe durata plecării de la domiciliu, aceasta s-ar fi aflat în municipiul Câmpia Turzii. Alături de un bărbat în vârstă de 38 de ani, cu care ar fi întreținut raporturi sexuale. Fata acuză că acesta ar fi determinat-o să consume substanțe interzise.

În urma celor relatate, polițiștii au demarat cercetările şi au fost efectuate investigaţii, iar din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că cea în cauză ar fi reclamat în fals aspectele prezentate.

Față de tânăra de 17 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Fată de 17 ani a mințit poliția că a fost violată și drogată! Este după gratii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
12 școli închise parțial la Cluj-Napoca din cauza gripei

12 școli închise parțial la Cluj-Napoca din cauza gripei.  La nivel național circa 5.500 de elevi din unitățile închise din...

Închide